Afkelansdijk 10A, Oppenhuizen
0515 43 88 75

Waarmee ik u kan helpen

Aankoopmakelaar
Bent u op zoek naar een makelaar in Sneek en omgeving, en wilt u 100% de aandacht? Een klein makelaarskantoor kan dan juist veel betekenen. Kies voor advies en aankoopbegeleiding op maat van de betrokken makelaar die net iets meer voor u kan betekenen.
Taxatie
Waardebepaling of gevalideerde NWWI taxatie nodig? Gecertificeerde taxateur Joop Hoekstra maakt ook op korte termijn taxatierapporten voor u op.
Bouwkundige keuringen
Altijd helder inzicht in de staat van woning, vastgoed en perceel. Laat direct een betrouwbaar deskundig bouwkundig rapport opmaken voor een scherpe prijs.
Risicoanalyse legionella
Legionella controle en beheersplan ter preventie van legionellabesmetting in watersystemen onroerend goed. Duidelijk, betrouwbaar en volgens actuele normering.
Asbest inventarisatie
Misschien heeft u al een vermoeden dat er asbest in een pand zit. Of de bouwtechnische keuring van uw aan te kopen woning of bedrijfspand geeft aanleiding tot extra onderzoek. Dan kunt u een asbestinventarisatie sc 540 laten uitvoeren. In aantal gevallen is dat zelfs verplicht.
Liever eerst een goed gesprek?

Keurmerken en certificaten

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken. Dit houdt in dat al onze taxatierapporten volledig onafhankelijk, vakkundig en volgens duidelijke richtlijnen worden uitgevoerd.