Hulp nodig bij het kopen van een woning of bedrijfspand?

Huis kopen of bedrijfspand gezien? Schakel de aankoopmakelaar in!

Veel huizen gezien maar zit het juiste er nog steeds niet tussen? Of is uw oog al gevallen op een bepaalde woning of zakelijk vastgoed? Dan vergroot het inschakelen van een aankoopmakelaar de kans om de aankoop of zoektocht succesvol te laten slagen. Als makelaar begeleid ik het hele aankoopproces en behartig uw belangen. Bovendien bent u direct op de hoogte van het allernieuwste aanbod in de regio.

Aankoopmakelaar voordelen

Van het zoeken naar geschikte woningen of vastgoed, meegaan naar bezichtigingen en het bepalen van het juiste bod tot het voeren van onderhandelingsgesprekken en verzorgen van de sleuteloverdracht; de aankoopbegeleiding kunt u invullen zoals u dat wenst.

U kunt kiezen voor een voordelig totaalpakket, maar ook losse services afnemen.

In ieder geval profiteert u van:

  • grondige kennis van de huizen- en vastgoedmarkt in Sneek en Súdwest-Fryslân
  • onafhankelijk inzicht in de bouwkundige staat van onroerend goed
  • grondige kennis van reële woningwaarde

Als aankoopmakelaar verzorg ik:

  • uitgebreide selectie van geschikt vastgoed
  • onderhandelingen (bepalen eerste bod, uitzetten strategie, voorlopig koopcontract en ontbindende voorwaarden)
  • opmaak en invulling definitieve aktes en controle notarisdocumenten
  • eindinspectie van de woning bij sleuteloverdracht (transport)
  • verder advies en begeleiding nà aankoop (verbouwing, verhuurbemiddeling, vastgoedbeheer)

Bovendien heeft u direct toegang tot een groot netwerk met lokale vakmensen en deskundigen, waaronder aannemers, bouwinspecteurs en taxateurs.

Wat is een aankoopmakelaar?

Natuurlijk kunt u de aankoop van een huis zelf regelen. Maar een makelaar biedt extra hulp. Want deze kijkt niet alleen mee, maar ook door veel zaken heen en fungeert als coach en klankbord tegelijk. Lijkt het huis klein? Dan zijn er misschien toch mogelijkheden op het perceel voor een uitbouw. Zijn er verder verborgen gebreken of heeft de gemeente bouwplannen in de wijk? Zijn er erfdienstbaarheden? Hoe zit het met de VVE? En hoe verhoudt de vraagprijs zich tot andere huizen of panden in de buurt?

Adviezen en inzichten van de aankoopmakelaar die een eigen huis kopen een stuk transparanter maken.

Bieden en onderhandelen

Veel huizenkopers zetten de aankoop makelaar vooral in voor de onderhandeling. Vaak blijkt dat u met een specialist in de arm toch op een scherpere aankoopprijs uitkomt dan zonder. Op die manier verdient het inschakelen van een aankoopmakelaar bij een eigen huis kopen zich vaak vanzelf terug.

Bedrijfsruimte kopen

Wilt u zakelijk vastgoed kopen, bijvoorbeeld om te gebruiken als kantoor, winkel, magazijn, horeca- of recreatieobject? Dan is aankoopexpertise vaak onmisbaar. Niet alleen tijdens de aankoop zelf, ook ruim daarvoor. Heeft u al een locatie in gedachten? Of moet het te kopen vastgoed aan specifieke voorzieningen voldoen? Geef dan uw zoekopdracht door en ik ga direct voor u aan de slag.

#

Gratis intake?

Meer weten over het inschakelen van mijn expertise als aankoopmakelaar en de voordelen daarvan? Bel dan vrijblijvend 0515 438875 of mail via joop@joophoekstra.nl