Hulp nodig bij het kopen van een woning?

Zijn er verder verborgen gebreken of heeft de gemeente bouwplannen in de wijk? Zijn er erfdienstbaarheden? Hoe zit het met de VVE? En hoe verhoudt de vraagprijs zich tot andere huizen of panden in de buurt? Op deze en vele andere vragen heb ik voor u het antwoord.

Aankoopbegeleiding

Natuurlijk kunt u de aankoop van een huis zelf regelen. Maar een aankoopadviseur biedt extra hulp. Want deze kijkt niet alleen mee, maar ook door veel zaken heen en fungeert als coach en klankbord tegelijk. Lijkt het huis klein? Dan zijn er misschien toch mogelijkheden op het perceel voor een uitbouw.

Zijn er verder verborgen gebreken of heeft de gemeente bouwplannen in de wijk? Zijn er erfdienstbaarheden? Hoe zit het met de VVE? En hoe verhoudt de vraagprijs zich tot andere huizen of panden in de buurt?

Bieden en onderhandelen

Veel huizenkopers zetten de aankoop makelaar vooral in voor de onderhandeling. Vaak blijkt dat u met een specialist in de arm toch op een scherpere aankoopprijs uitkomt dan zonder. Op die manier verdient het inschakelen van een aankoopmakelaar bij een eigen huis kopen zich vaak vanzelf terug.
Keurmerken en certificaten

Als aankoopmakelaar ben ik lid van VBO, vereniging van makelaars & taxateurs en sta ingeschreven in de registers NRVT en SCVM in de kamers wonen.