Aankoopbegeleiding

Hulp nodig bij het kopen van een woning of bedrijfspand?

Zijn er verder verborgen gebreken of heeft de gemeente bouwplannen in de wijk? Zijn er erfdienstbaarheden? Hoe zit het met de VVE? En hoe verhoudt de vraagprijs zich tot andere huizen of panden in de buurt? Op deze en vele andere vragen heb ik voor u het antwoord.

Lid VBO-makelaar,
vereniging van makelaars en taxateurs

Aankoopbegeleiding

Natuurlijk kunt u de aankoop van een huis zelf regelen. Maar een makelaar biedt extra hulp. Want deze kijkt niet alleen mee, maar ook door veel zaken heen en fungeert als coach en klankbord tegelijk. Lijkt het huis klein? Dan zijn er misschien toch mogelijkheden op het perceel voor een uitbouw. Zijn er verder verborgen gebreken of heeft de gemeente bouwplannen in de wijk? Zijn er erfdienstbaarheden? Hoe zit het met de VVE? En hoe verhoudt de vraagprijs zich tot andere huizen of panden in de buurt?

Bieden en onderhandelen

Veel huizenkopers zetten de aankoop makelaar vooral in voor de onderhandeling. Vaak blijkt dat u met een specialist in de arm toch op een scherpere aankoopprijs uitkomt dan zonder. Op die manier verdient het inschakelen van een aankoopmakelaar bij een eigen huis kopen zich vaak vanzelf terug.

Bedrijfsruimte kopen

Wilt u zakelijk vastgoed kopen, bijvoorbeeld om te gebruiken als kantoor, winkel, magazijn, horeca- of recreatieobject? Dan is aankoopexpertise vaak onmisbaar. Niet alleen tijdens de aankoop zelf, ook ruim daarvoor. Heeft u al een locatie in gedachten? Of moet het te kopen vastgoed aan specifieke voorzieningen voldoen? Geef dan uw zoekopdracht door en ik ga direct voor u aan de slag.
Keurmerken en certificaten

Als aankoopmakelaar ben ik lid van VBO, vereniging van makelaars & taxateurs en sta ingeschreven in de registers NRVT en SCVM in de kamers wonen en bedrijfsmatig vastgoed.

Scroll naar top

Bekijkt u deze website
liever in het Frysk?

Om uw voorkeur later te wijzigen, klikt u op de vlag in het navigatie menu.