Bouwkundige keuring

Deskundige technische
keuring nodig?

Hoe bestendig is de constructie nog voor de komende jaren? Voldoet het aan de huidige isolatie- en milieunormen? Op deze en nog vele andere vragen heb ik het antwoord.

Gecertificeerd
Bouwkundig Inspecteur

Wat gebeurt er bij bouwkundige keuringen

De bouwtechnische keuring betreft indien toegankelijk een visuele inspectie van o.a.:

Wanneer is een bouwkundige keuring nodig?

Technische keuringen bij de aankoop van een huis of bedrijfspand zijn niet verplicht, maar wel aan te bevelen. Hierbij worden pand, buitengebouwen en perceel aan een grondige inspectie onderworpen. Niet alleen kijk ik naar de huidige constructie, ook de verwerkte materialen worden geanalyseerd. 

Hoe bestendig zijn deze voor de komende jaren? Voldoen ze aan de huidige isolatie- en milieunormen? Ook breng ik in kaart op welke termijn er eventuele investeringen nodig zijn.

Bouwtechnische keuring en voorbeeld aanpak

Een bouwkundige keuring gaat verder dan het maken van een taxatierapport. Ook worden indien mogelijk de kruipruimtes, daken en technische installaties gekeurd.
 

Bouwkundig rapport

Wanneer er een bouwkundige keuring nodig is ontvangt u een uitgebreid rapport met duidelijke bevindingen, aangevuld met foto’s volgens de juiste richtlijnen. Daarnaast treft u een indicatie van noodzakelijke kosten op korte termijn, verwachte kosten voor de lange termijn en eventuele verbeter kosten voor niet urgente modernisering en cosmetische zaken.

Ik ben gecertificeerd Register Bouwkundig Inspecteur (RBI) 

Het doel van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs is om u zekerheid te bieden over de kwaliteit en uitvoering van inspecties en inspecteurs.

Keurmerken en certificaten

Ik ben gecertificeerd Register Bouwkundig Inspecteur (RBI) Het doel van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs is om u zekerheid te bieden over de kwaliteit en uitvoering van inspecties en inspecteurs.