Afkelansdijk 10A, Oppenhuizen
0515 43 88 75

JoopHoekstra

Informeert en adviseert onroerend goed bezitters en huurders

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar of taxateur in Friesland, en wilt u 100% de aandacht? Wellicht kan ik iets voor u betekenen.

Al meer dan 10 jaar werk ik als makelaar-taxateur in Sneek en n de provincie Friesland en heb al vele huizenzoekers in de regio geholpen hun droomhuis te realiseren. Ook investeerders in vastgoed, winkels en bedrijven hielp ik met het vinden van geschikte panden op gewenste locaties.

De makelaardij beschouw ik als een breed en een uitdagend vak, dat continu blijft boeien. Zeker in het prachtige open landschap Friesland.

Naar onroerend goed kijk ik vooral met een technisch oog. Met mijn uitgebreide achtergrond binnen de installatietechniek gaat dat eigenlijk automatisch. Niet alleen verzorg ik bouwkundige keuringen en aankoopkeuringen, ik ben ook geschoold als EPA- en legionella adviseur en heb ruime expertise op het gebied van asbestinventarisatie. Ook als Breeam expert nieuwbouw ben ik inzetbaar.

Meer dan een makelaardij

Mijn aanpak is misschien net even anders dan bij andere makelaarskantoren. Mijn kantoor is kleinschalig van opzet, maar juist daardoor heel betrokken. Want u als opdrachtgever en uw wensen staan centraal. Voor mij vormt het succesvol aankopen van onroerend goed dan ook maatwerk en het resultaat van een samenspel tussen makelaar en klant.

Verder is mijn pakket breed en stopt niet na het sluiten van de koop- of huurovereenkomst. Want waarom zou u een goede samenwerking niet voortzetten? Via de aankoop beschik ik als makelaar over waardevolle kennis over het pand en de omgeving. Kennis waar u ook in de volgende fase voordeel mee doet. Zo kan ik woningeigenaren, verhuurders en huurders continu bijstaan met helder advies over het aangekochte onroerend goed. Of zaken die rondom de woning geregeld moeten worden uit handen nemen. Bijvoorbeeld als er moet worden verbouwd of als u besluit een pand te verhuren. Mijn klanten kunnen altijd een beroep op mij doen.

 

Een persoonlijke woonadviseur of mediator, zo zou u het kunnen noemen.

 

Verder kunt u rekenen op een realistische kijk op zaken en ik doe geen beloftes die ik niet waar kan maken. En dat is wel zo prettig als het om huizen, bouwzaken en financiën gaat.

#

Gratis intake?

Meer weten over het inschakelen van mijn expertise als aankoopmakelaar en de voordelen daarvan? Bel dan vrijblijvend 0515 438875 of stuur een e-mail naar joop@joophoekstra.nl

Keurmerken en certificaten

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken. Dit houdt in dat al onze taxatierapporten volledig onafhankelijk, vakkundig en volgens duidelijke richtlijnen worden uitgevoerd.