Joop Hoekstra

Taxateur in Friesland.
100% de aandacht voor u!

Even voorstellen

Werkzaam als taxateur, adviseur en aankoopmakelaar in de provincie Friesland.

Daarnaast adviseer ik onroerend goed eigenaren hoe hun pand te verduurzamen. In de loop der jaren heb ik veel mensen in de regio geholpen bij een taxatie, aankoop of keuring van hun woning.

Naar onroerend goed kijk ik vooral met een technisch oog. Met mijn technische achtergrond gaat dat eigenlijk automatisch. Niet alleen verzorg ik taxaties en aankoopbegeleiding, ik ben ook geschoold als EPA- en legionella adviseur en heb ruime expertise op het gebied van asbestinventarisatie.

U kunt altijd een beroep op mij doen wanneer u vragen heeft omtrent uw woning. Ik beschik over waardevolle kennis over panden en hun omgeving in Friesland. Kennis waar u ook in een volgende fase voordeel mee doet. Zo kan ik onroerend goed eigenaren, continu bijstaan met een helder advies bijvoorbeeld als er moet worden verbouwd of als u besluit een pand te verhuren.

Ik ben lid van VBO makelaar, sta ingeschreven in het SCVM en NRVT register in de kamers wonen.

Meester-taxateur

Sinds februari 2020 ben ik meester-taxateur en bevoegd aankomend register taxateurs te begeleiden bij het behalen van het praktijkgedeelte. De route om register taxateur te worden bestaat uit twee delen. Eerst dient het basisdiploma taxateur te worden behaald bij één van de opleiders. Daarna volgt een meester-gezeltraject.

Meer informatie m.b.t. de opleiding is te vinden op:
https://www.nrvt.nl/pe/praktijkopleiding-aankomend-register-taxateurs/

Keurmerken en certificaten
Ik ben in het bezit van diverse keurmerken. Dit houdt in dat al mijn taxatierapporten volledig onafhankelijk, vakkundig en volgens duidelijke richtlijnen worden uitgevoerd.