Joop Hoekstra

Aankoopmakelaar en taxateur in Friesland.
100% de aandacht voor u!

Voor al uw vragen over
onroerend goed.

Even voorstellen

Ben werkzaam als taxateur, bouwkundig inspecteur en aankoopmakelaar in de provincie Friesland. 

Daarnaast adviseer ik onroerend goed eigenaren hoe hun pand te verduurzamen. In de loop der jaren heb ik veel mensen in de regio geholpen bij een taxatie, aankoop of keuring van hun woning of bedrijfspand.

Naar onroerend goed kijk ik vooral met een technisch oog. Met mijn technische achtergrond gaat dat eigenlijk automatisch. Niet alleen verzorg ik taxaties, bouwkundige keuringen en aankoopkeuringen, ik ben ook geschoold als EPA- en legionella adviseur en heb ruime expertise op het gebied van asbestinventarisatie. 

U kunt altijd een beroep op mij doen wanneer u vragen heeft omtrent uw woning of bedrijfspand. Ik beschik, ook door mijn lidmaatschap van VBO makelaar, over waardevolle kennis over panden en hun omgeving in Friesland. Kennis waar u ook in een volgende fase voordeel mee doet. Zo kan ik onroerend goed eigenaren, continu bijstaan met een helder advies bijvoorbeeld als er moet worden verbouwd of als u besluit een pand te verhuren. 

Ik ben lid van VBO makelaar, sta ingeschreven in het SCVM en NRVT register in de kamers wonen en bedrijfsmatig vastgoed. 

Als bouwkundig inspecteur in het NRBI register kan u rekenen op een realistische kijk op zaken. Dat is wel zo prettig als het om taxeren, keuren en verduurzamen gaat.

Keurmerken en certificaten
Ik ben in het bezit van diverse keurmerken. Dit houdt in dat al mijn taxatierapporten volledig onafhankelijk, vakkundig en volgens duidelijke richtlijnen worden uitgevoerd.